Senaste Inlägg

Hemfärd

Idag blir det hemfärd. Men inte riktigt än :)

Vi ska packa in soffan i släpet och sedan umgås lite med familjen och vid 14.00 beräknas avfärd hem åt :)

Sällskap

Idag kommer Kristofer hit och gör alla sällskap för att sedan bege sig hem åt och jag ska självklart med han hem :) Vi ska ta med oss fen nya soffan också:)

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag och små syskonen och deras vän var iväg till pickaboo tror jag det hette och så tog vi en sväng till willys med :)

Nu sitter jag här och pickar på mobilen :)

Lampa

Har hittat världens finaste lampa! Eller ja finns nog finare men denna skulle vara cool hemma i nya lyan ;)

Lite väl saftigt pris men de är den värd så fräck som den är så :)

3725kr tar de för denna vackra lampa!

Ikea

Idag gick små systrarna, max och jag till IKEA och tog en korv och mjukglass :)

Efter de skulle de gå och köpa godis och där blev det gnäll och gnäll då pengarna inte räckte till de dem ville ha och den ena hade sparat ihop mer pengar än den andra.

Nu är vi hemma och barnen fixar och gör det fint innan mamma och pappa kommer hem :)

Själv har jag inte gjort så mycket mer fick en liten liten allergisk reaktion när vi gick till IKEA men med lite mediciner så kunde vi fortsätta resan :)

Nu sitter jag hemma och känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre :)

Ännu en dag

Idag har vi vart hemma hos farmor och farfar som nu är bosatta ute i vår gamla sommarstuga.
Efter de besöket åkte vi och handlade och där efter lagades det god mat :) det serverades lamm med potatis skivor i ugn och lite stekta grönisar med färska champisar ;) sedan pappas berömda lime sås :)

På måndag blir det hem färd och då tar vi med oss den nya soffan som ska stå i nya lägenheten :) det kommer bli STOR skillnad emot vår 3 sits soffa :)

V-ås

Hemma hos far min nu. Har ätit god mat och är nu redo för att sova.

Tidigare var jag uppe på sjukhuset och hälsade på min ... De var evigheter sedan jag träffade ... Känns fel bara att ses när något så tråkigt hänt. Men jätte glad att jag gjorde det iaf!!
Jobbigt att behöva gå igenom samma sak igen sen bara med en annan nära familjemedlem :( men gäller att vara stark och finnas där!

Nu ska jag sova är en dag imorgon med :)

Förbereder

Ja, nu sitter jag här och bockar av en sak efter den andra på min lista. Kan ju inte glömma de viktigaste!

Med min tur så lyckades jag tajma in mensen och dess värk lagom till en lång bilresa. Säger bara tack och liv för alla läkemedel mot mensvärk :) alla fungerar ej men de flesta går att kombinera med varandra, vilket ger ett bra resultat :)

Så nu har jag packat en liten matsäck inför färden :) det blir lite Tom och Jerry kex och lite dricka :) några äpplen men inte bara de har även nån måltidsersättning med mig så att jag ska klara resan då jag inte äter frukost när jag har värken för då mår jag bara illa och kräks.

Resultatet!

Resultatet på benmärgsprovet glömde jag ta med i inlägget under.
De var ett lysande resultat jag fick idag!! Fick veta att de såg jätte fint ut och att de inte fanns något tecken på någon blodsjukdom eller något fel på benmärgen allt var fint :)


Sån lättnad att höra att de inte va den sjukdom de trodde de var :) Känns som om man är frisk eller ja de har jag inbillat mig iaf :) så vill ut och springa och hoppa och skojja men vet att bara för de var fina svar så betyder de inte att denna skit är över problemet är ju fortfarande kvar tyvärr!!!

Västerås here i come!

Ja som rubriken säger :) imorgon beger jag mig till min hemstad!

De ska bli kul att träffa familjen och umgås med dem en stund :) Men tråkigt att de krävdes en del tråkiga nyheter för att jag skulle åka hem. Men har mycket på schemat här hemma som läggs på is så länge. Så på söndag när jag beger mig hemåt så kommer nog alla måsten göra sig påminda eller hur man säger. Stressen kommer ta över mitt liv i några dagar. Men som min kille säger du stressar ju hela tiden för ingenting så varför skulle de vara någon skillnad.

Så SANT!! Jag har sjukt allvarliga kontroll behov! Jobbigt kan jag meddela, försökt att skita i vissa saker men det går inte. Som t.ex. Städning här hemma brukar bara att jag ber K att hjälpa till men sedan klagar jag på han och blir sur och irriterad då de inte blir som jag tänkt och så rättar jag till hans "misstag". Jag skulle nog behöva söka hjälp, så att jag kan bli av med de och sluta stressa. Efter att jag städat en gång kan jag börja planera hur jag ska ha de nästa gång. Ibland blir jag så trött att jag hoppar över städningen :( Måste lära mig att sluta stressa för ingeting!

De kommer va de som tar dö på mig! All stress och alla "måsten"!

För de kan bli resultatet utav all stress:

Kvar på Tjörn

Efter som gubben min jobbar mellan 18.00-06.00 så valde jag att stanna på Tjörn då det tar ett tag att åka hem igen och så måste han tbx. Men snart så om ca 2 veckor så bor vi med gångsavstånd till jobbet :) Längtar redan ska bli gött att flytta må jag säga :)

Barnvakt

Hallå :)

Idag ska jag vara barnvakt till min sambos systers barn :) Hoppas på att de vaknat på rätt sida. Ska bli kul att ha lite annat att tänka på än tråkigheter! Hoppas att de är sugna på att leka lite kurragömma var typ hundra år sedan man gjorde det måste se att jag fortfarande har de bästa gömställena ;)

Får bli lite film mys också savannens hjältar står på schemat :)

Finaste!

Jag har den gulligaste killen i hela världen!

Visst har man sina stunder där allt känns snett och oroligt men utan dem hade det aldrig funkat heller. Inget kan vara perfekt alla tjafsar man kan inte alltid vara överens om allt.

Men äkta kärlek övervinner det mesta!

Den här killen och jag har haft våra stunder då vi bara velat säga hejdå till varandra. Men efter 4 och ett halvt år är vi fortfarande lika kära. Får fortfarande fjärilar i magen när jag tittar på han, blir helt varm och till mig när jag tänker på han :)

Jag älskar han oerhört mycket! Han är fantastisk.

Han finns där för mig när jag behöver han. Inte alltid han förstår att han behövs men när han väl märker att de verkligen behövs så är han där fullt ut. Han kanske inte alltid förstår mig, men jag förstår inte alltid han heller. Men när det verkligen gäller så är han alltid där!

Jag är så tacksam, glad över att jag haft sån tur att jag fann han och att han nu är min :)

Du är helt underbar Kristofer, jag älskar dig!

M&m och mjölk!

Svårt att sova idag med :( börjar bli frustrerad! Jag vill kunna sova när jag är trött!!

Men men en dusch och m&m, lite mjölk och private practice får bli min sysselsättning tills jag somnar!

Regnet öser ner!

Här sitter jag och är uttråkad!

Det kan resultera i ett par fina bilder :)

Sova

Nu ska jag försöka sova! Ögonen är svullna och ill röda av allt gråt. Ögonlocken svider!

Nu hoppas jag på lite sömn! Hoppas även att telefonen min har slut på tråkiga besked och att den kommer med roliga ist! Det allra bästa hade vart att jag vaknade nu och insåg att allt bara vart en dum dröm. Önska kan man ju alltid göra!

Har upptäckt en sak, att man har oändligt med tårar. Så var inte rädd för att slösa dem för det tar aldrig slut! Så gråt ut om de behövs!!

Svårt att SOVA!!

Lite kvälls tee och en tarts ;) nam nam..

Livet är orättvist!

Ja, som rubriken säger! Så känner jag nu iaf. Känns riktigt orättvist att allt händer på en och samma gång och att de bara är massa tråkigt. Vissa besked blir inte bättre heller.

Fick glada besked ang lägenhets säljandet. Men inte långt efter kommer ett till tråkigt besked :( just nu känns allt så mörkt!!
Vill att ljuset ska titta fram lite nu!

På Tisdag får jag själv besked ang benmärgsprovet sjukt nervös!
Efter så många tråkiga besked så hoppas jag bara att mina besked har solsken med sig!!

Beställt!

Dessa finingar är beställda och kommer hem till mig om ca 2 dagar :) Det bästa är att med lite rabatt kostar de mig bara 49 kr ;)

Nu ska jag se sommaren med nya ögon :)

Regn!!

Fy va det regnar jag som hade ärenden nere på stan ju :(

Vi får se hur det här går.

Sjukt trött!

Sjukt trött jag är!

Haft mycket att tänka på idag, de har resulterat i att jag inte lagt mig än. Eller jo visst har jag legat i sängen, men har ej kunnat somna. Fick en del tråkiga besked idag, som jag inte vill nämna här. Men mitt ljus jag väntat på får jag nog vänta en aningen längre på.
Just nu vill jag bara gråta i timmar tills det inte finns några tårar kvar! Det är aldrig kul när någon man bryr sig om och håller kär får en tråkig nyhet.

Men nu håller vi tummarna och hoppas att de ska gå bra. Så kan mina tårar få bli till glädje tårar ist!

Nej, nu tänkte jag försöka få en blund iaf! Sista natten med sällskap i några dagar fram över :( Vill att K nattpass ska vara överstökade så att han kan vara här där han behövs allra mest!

Här är några bilder på vad som finns på mitt sängbord ;)

Sommar!

Dessa plagg funderar jag på att införskaffa till sommaren

Flytt

Flytten närmar sig mer och mer, nu är det 15 dagar kvar! Ska bli super skönt att flytta :D

Hejdå Trollhättan!!!!!

Kväll/morgon bloggning ;)

Helt slut, ligger i sängen redo att sussa. Men tänkte lämna lite spår här först :) Första kvälls bloggningen ;)

Nu blir det sova för en hel arme ;)

Lika par, leka bäst eller?

"Privat visning"

Hade en liten "privat visning" på lägenheten idag, var ett par som inte kunde komma på måndag som fick möjligheten idag. Var roligt att agera mäklare :)

Men på Måndag är visningen!

Frissa!

Sjukt sugen på att bli kort hårig till sommaren. Tänkte även bli ljushårig till sommaren, vilket jag typ aldrig vart :) tänkte ljusa upp de med massa blinda slingor ;) ska bli intressant att se resultatet :) Längtar!


Någon av dessa blir det ;)

Allergi, allergi...

Hejsan!

Ja, allergin tar över känner jag. Behöver bli mer noggrann med mina mediciner. Pollen har övertaget just nu känns det som. Ögonen kliar, kroppen kliar, allt kliar!

Inte på tala om all stress som kryper i en. Den gör ju inget bättre iaf.

Jag vet att de senaste inläggen varit negativa men de är så mitt liv känns just nu. Massa tråkigheter hela tiden. Men snart blir det bättre.

Längtar sjukt mycket till flytten ifrån denna hålan! Det negativa är att jag inte känner någon dit vi ska flytta! :( Ingen att ha mysiga vinkvällar med på balkongen :( Måste hitta ett offer som kan tänkas åka till mig när jag vill mysa och dricka vin :)

Sjukt jobbigt!

Blää.. Mår inte bra psykiskt just nu. För mycket jobbigt i mitt liv just nu.

Ärligt talat så blev jag riktigt rädd igår.

Fy nu vill jag veta varför de blir som de blir! Så arg!!! Jag orkar inte mer, blir bara argare och argare när jag tänker på de! Känner att nu får de vara nog nu vill jag veta vad felet är. Trött på alla prover och alla sjukhus besök.

Ne nu får alla bli friska runt om mig och jag själv med!!

Sjukt irriterad hela tiden!!

Bajs på allt!!! De värsta är att andra inte tror en. Folk tror att man bara är lat! FUCK YOU säger jag bara!!

Hata sjukhus.com

Igår fick jag åka in till akuten med en av de värsta allergiska reaktioner jag haft.

Fort in i ett akutrum där de tog massa prover och satt in en nål typ slang i armen på mig. De spruta in något fint i armen på mig och la mig i ett annat rum med övervakning. Svullnaden la sig sakta men säkert.

Direkt när jag la mig i de lilla rummet somnade jag. Vaknade av att någon stack in huvudet och fråga hur jag mådde. Bra svarade jag yr vaken. Va bra säger han och meddelar att läkaren kommer snart.
Hon kom och lyssnade på hjärtat och lungor och tyckte att de lät bra. Hon tyckte även att jag skulle stanna kvar över natten om de inte blev bättre mot kvällen. Men de tyckte inte jag så skrev på ett papper att jag lämnade trots att läkaren sagt vad hon ville.
Fick en massa order om att inte springa eller gå ut tills nästa läkar besök.
Kommer ut från akuten och ser bussen komma så jag springer ikapp den och åker hem. Första ordern bruten. Kommer till torget och ska på nästa buss men den var de ett bra tag till den skulle komma så jag börjat promenera hem. Andra ordern bruten. Väl hemma kommer vi överens om att vi ska gå ner till stan och äta. K säger att vi kan ta bilen men jag envisas med att vi kan gå så han kan ta en öl till maten :) så vi börjar gå ner till stan.
Men vi tog bussen hem :)

Tur att alla de medicinerna var i kroppen. Annars hade de kanske blivit ett återbesök på akuten.

Nu har jag sovit bättre än jag gjort på länge!