Senaste Inlägg

5/1

Vet att datumet inne är dagens men det kommer ni att förstå varför snart :)

Igår gick jag en kort prommenix i min ensamhet och upptäckte att dom grejjar och donar i våran park här utanför. Kameran var med men nu är det så att jag tappat bort min sladd till kameran. Trodde att jag visste vart den var men icke sa nicke. Så därför så blir det inga bilder till en början synd de eftersom jag tog några riktigt fina bilder igår.

Idag blir det nog ingen prommenix men det blir en massa städande i lägenheten. Vilket får bli min ersättning till prommenixen idag. Visst kanske inte lika effektfullt men det är iaf något. Kan ju säga att det behövs verkligen städas hemma och nu åker granen och allt annat pynt ut.

Nu startar denna bloggen om!

Nu startar denna bloggen om på nytt igen. Den kommer nu att bestå av naturbilder ifrån mina dagliga prommenader.

Har nämligen bestämt mig för att börja prommenera mera och se till att äta nyttigare detta året. det återstår att se hur det blir.

De dagar jag hoppat över prommenaden kommer det att läggas upp bilder på annat jag gjort istället för att sedan kunna se igenom allt och se hur jag skött mig. Så bloggen är i stort sätt skapad för mig själv, men vill någon annan vara med på min resa så är ni välkomna att hänga kvar.

Ibland kan det nog komma in någon kommentar om någon produkt eller så jag är intressera av och kanske några tester av dem.