Senaste Inlägg

Tillägg

Måste bara tillägga en sak! Får man inte sommar känslor när man ser denna bild?!

Nu är allt klart hemma :)

Så ny är det klart här hemma :) nu väntar en visning och förhoppningsvis lite budgivning. Sedan börjar ned räkningen på riktigt :) snart så flyttar vi! Det ska bli riktigt skönt att flytta och börja på något gemensamt. Visst bi har hängt ihop länge nu snart 4 1/2år. Känns så underbart när man efter så lång tid fortfarande får fjärilar i magen när jag tittar på han :)

Jag är nog den lyckligaste i hela världen! Så glad över att jag har en sådan underbar kille!

Visst det är inte alltid så underbart men för det mesta iaf :)

Ne nu ska jag somna om tänkte jag är ju en del man ska orka med idag också :)

Tänkte vara snäll och bjuda på en bild på lägenheten efter renoveringen :) kram!

Då var det gjort

Så där! Nu var det gjort :) känns sjukt skönt att det är över nu. Synd bara att de gör så ont efter. Gör mer ont nu än då de va och greja.

När jag kom upp till avdelningen så fick jag känslan att jag kommit till ett äldreboende. Fy benen började skaka och gången blev en aning suddig. Jag sa de till kristofer att nu har vi sett allt så nu går vi :) men då kom de och ropa upp mitt namn. Jag började fråga varför jag skulle göra detta och hur viktigt de va att göra de. Efter ett tag så började jag gråta då hela kroppen sa emot medan jag själv tänkte kom igen typ. Men de gick inte så jag sa att jag inte ville göra de, då började hon prata lite och fråga massa frågor.
Undertiden sitter kristofer och börjar må dåligt ( han är väldigt känslig när man pratar om sjukdomar ) Så han ber om ett glas vatten och då upptäcker jag att han är kritvit i ansiktet, de hjälper honom och lägger in han på ett rum, undertiden sitter jag och tänker på hur jag ska göra. Jag kände att jag kör på. Fick gå in i ett eget litet rum och lägga mig i en säng. Undertiden de skulle börja verka så satt en undersköterska och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon var till stor hjälp och fick en att dra på smile banden. Sen blev det dags för bedövningen och ja visst det känndes en aning sedan så när de satt igång så kände man inte mycket tänkte jag. Det var vid två tillfällen som de gjorde ont och då gjorde det ont.

Fick ligga kvar ett tag efter och lämna lite andra prover sedan när jag kände mig redo så fick vi gå hem.
Jag har nog aldrig varit så trött som jag var då kände att jag skulle somna stående. Men jag höll mig vaken :) i bilen kändes det som om jag var i min egen värld.

Sedan fick jag en super god mjukglass av älsklingen och lite godis.

Gick och la mig för att vila när jag kom hem och sov bort hela dagen. Nu tänkte vi måla och greja det sista hemma. Eller ja kristofer ska de iaf. Jag själv ska bara tycka synd om mig själv. Det gör sjukt ont i benet (skelettet) och rumpan min. Kan inte böja mig typ värst är att jag behöver gå på toa men det gör sjukt ont att sätta sig på toastolen.

Ne jag ska slappa nu och tycka synd om mig själv! Tack för mig!

Nu är dagen kommen

Hej hej! Nu är dagen kommen då benmärgsprovet skall tas. Sovit som en kratta inatt, sjukt nervös! Vill inte ta de! Är en sådan fegis när det kommer till sånt här! Hatar sjukhus!!
Fy fan nerverna är helt fuckade idag! Funderar på att bli låtsas sjuk helt plötsligt då lär jag ju slippa! Ne men mår super illa vill verkligen inte göra detta men vill ju veta varför jag får de besvär jag får.
Min älskling har tagit ledigt idag och ska följa med mig, känns lite skönt att inte behöva gå själv.


Paniken tar över!
Blää... Säger jag bara helt sjukt va en sån här sak kan vara jobbig! Jag blir irriterad på mig själv för att jag är en sån mes! Tänkte att de kanske kan gå med på att slå mig så hårt att jag tuppar av så fattar jag ju inte vad som händer. Låter som en kanon idee om man frågar mig!! :) så får de nog bli ;)

Vilodag!

Idag får bli en sova dag! Så att jag blir frisk till imorgon. Puss och kram nu säger jag hejdå här och hej till kudden ;)

Huvudvärk och halsont

Hej hopp, idag vaknade jag med halsont och spräng huvudvärk! Tanken var att jag skulle till vårdis idag och ta lite prover inför benmärgs testet som väntar. Skulle även ta lite mer prover, men känner inte alls för att gå upp ut sängen idag! Fy, så jobbigt allt blev! Ne vi får se hur det blir med de idag!

Trött och sleten!

Hej, fy va trött och sleten man är idag! Känns som om man inte gått och lagt sig än men de stämmer ju ej. Men tack de bästa för en skön kväll igår :) puss och kram på er!

I bilen

Nu sitter jag i bilen redo för hemfärd :)

Snart bär det av hemmåt

Sådär då sitter man här och väntar på att svärföräldrarna ska bli klara så börjar färden hem åt. :) ska bli skönt men en massa disk att ta tag i och lite stöd med om jag ska vara ärlig. Så de blir en del grejiande hemma. Sen kommer sen bästa Camilla på besök. Längtan är stor!

Får ej glömma!!! Grattis Malou !!!

Idag fyllde min lille syrra Malou 10 år! Grattis på dig älskling! Saknar er alla hoppas ni har de bra på gran canaria! Får allt komma och hälsa på er snart efter ni kommit hem. Puss på er!!!!!

En natt hos svärföräldrarna;)

Så nu är det läggdags för oss vanliga medan kristofer är på jobbet. Pulsen min är skyhög! Hjärtat hoppar snart ur bröstkorgen på mig! Fin vilo puls på 107 :) känner att de är så de ska vara när man skall sova. Natti på er!

Kan ej sova

Hej hopp var ett tag sedan jag skrev något. Men nu ligger jag här i sängen och har tråkigt!!

Men super stolt över mina gulliga påsk naglar jag pillade med tidigare :)

Mycket jobbigt i tankarna de senaste dagarna:( Men de börjar ordna upp sig lite. Men är sjukt trött på att jag knappt kan röra mig utan att bli dålig:( hoppas på att detta löser sig, att de hittar va de beror på. Lite jobbigt varje gång posten trillar ner i hallen, väntar på en kallelse till att göra ett benmärgs prov. Kan säga att de är något jag hoppades inte skulle behövas :( jobbig grej att göra, kan erkänna att jag är rädd över va resultatet kan bli. Hoppas ju på att de inte visar något samtidigt som jag vill bli klar med denna utredningen!!!

Här kommer bilder på naglarna: