Senaste Inlägg

Prutt

Så där ja, blev inget mer bloggande igår :( efter att jag kom hem ifrån sjukan så somnade jag efter alla mediciner de tryckt i mig, men de var inte över där vaknade senare mot kvällen och fick åka upp akut till sjukan. Kom hem sent på kvällen efter en hel omgång med mediciner igen. Kan ju säga att jag aldrig divigt så mycket i hela mitt liv.
Men nu är läget stabilt. Men en massa mediciner att trycka i sig varje morgon.

Annars idag så har jag vart hos polisen och hämtat ut mitt nya legitimation :)
Nu så ligger jag här i sängen och tittar ut på de fina vädret och önskar att jag kunde gå ut en sväng :( men men finns säkert något annat kul man kan göra inne som går ut på noll ansträngning.


Hejdå bloggen för denna stund puss och kram

Road tripp till sjukan

Hejsan hoppsan, idag blir det ett besök på sjukan. Lagom fint väder ute men ändå kallt :( blir nog en skön dag :) efter sjukan blir det nog lite städning hemma :) sen får vi se vad som händer.

Påminnelse till mig själv: ringa mäklaren :)

Puss och kram

Pyssel

Lekte lite med rörpärlor här hemma och här är resultatet :) nu är mitt headset mer personligt ;) puss och kram

Godermorgon!

Hejhej bloggen :) nu vaknade lilla jag för en 30 min sedan. Men gått upp ur sängen min har jag inte gjort än :) idag står de en del namsiga saker på schemat. Så idag kan nog bli en rolig dag. Vad brukar man säga? Det blir vad man gör det till ;)

Puss och kram

Knäppgök

Nu har jag apryck här hemma men lite vin på det så blir allt kanon.. Puss och kram

Hemma

Hejhej bloggen.. Nu är jag hemma igen efter en heldag ute på vift :) nu blir de lite go mat och vin :D älskar rödvin och då snackar vi riktig kärlek!!! Puss och kram

Ordet är mitt!

Hejhej bloggen!

Nu tänkte jag tycka till!
Så trött på alla billister! Visst jag har inget körkort men va fasen, blinkers är det är något som folk verkar tro finns för syns skull. Är så trött på de idioter som tror att alla vet vad de tänker och vart de ska!
Inte bara de som inte använder sin blinkers som jag kan bli galen på även de som kastar sig ut framför en och bromsar in föratt sedan köra i 40km/h, varför ska man då kasta sig före. Fasen människor var rädd om era liv!! Om inte annat tänk på dina med människor!!

Så nu har jag ventilerat mina tankar kring de :) så hade bra så syns vi snart igen. Puss och kram

Byta däck är jobbigt ;)

Helhet bloggen! Nu sitter vi här och byter däck på bilen vår. Det är fruktansvärt jobbigt att titta på :) puss och kram

God morgon!

Hejhej bloggen :) nu är jag vaken. Dagen bjuder på ett underbart väder ;) så känner att det är dags att sätta igång med lite saker som står på att göra listan :) men det får bli alla saker som måste göras utomhus. Man kan ju inte vara inne en sådan underbar dag som denna inte. Jaja, nu blir det duschen sen blir det äventyr! Hej då bloggen syns snart igen :) puss och kram

God natt

Natti natti bloggen. Med detta menar jag att det är läggdags :) Nu får alla dammråttor som finns på denna blogg gå och lägga sig och sova så himlans gött!!! Puss och kram !!

Testa blogga ifrån min mobil :)

Hejhej bloggen ;) haha.. Här sitter jag och försöker förstå mig på hur min telefon fungerar när det gäller att blogga ifrån fönen men det verkar ju gå galant detta :) Puss och kram